ATTDER Hatay Acil Tanı,Tedavi,İlaç Kullanımı ve Adli Olgulara Yaklaşım Paneli

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Hatay İl Başkanlığı; Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi desteği ile 02 Haziran 2014 tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda Sağlık Çalışanlarına yönelik Hastane Öncesi Tanı, Tedavi, İlaç Kullanımı ve Mevzuat, Adli Olgularda Hukuksal Yaklaşım, Olay Yerinde Delil Karartmamak için yapılması gerekenler gibi çeşitli konularda panel düzenleyecektir.

Eğitim ÜCRETSİZ olup, katılmak isteyenler ön kayıt yaptırarak eğitime katılabilirler. Eğitim sonrası katılımcılara katılım belgesi takdim edilecektir.

Eğitim hakkında açıklama yapan ATT DER Hatay İl Başkanı Burhan DAŞKIN; ” Hatay İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Mustafa Kemal Üniversitesinde bulunan değerli hocalarımızın desteği ile sağlık personelinin ve öğrencilerin eğitimi için ortak bir projeye imza atıyoruz. Açıkçası bu eğitimi çok fazla önemsiyoruz. Geçmişte adli vakalara müdahale ederken istemeyerek de olsa delil karartan ve bu sebeple soruşturma geçiren sağlık çalışanları olmuştur. Bu eğitim ile adli vakalarda hukuksal yaklaşım ve özellikle hastane öncesi acil ilaç kullanımı ile ilgili bilinçlendirmek niyetindeyiz.

“Eğitimi isteyen her sağlık çalışanını katılabilmesi için ücretsiz olarak düzenliyoruz. Eğitimin tamamına katılarak sonlandıran katılımcılara katılım belgeleri takdim edilecektir.Hatay İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Sebahattin Yılmaz,Genel Başkanımız Sayın Yaşar Gökbayrak ve Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüsnü Salih GÜDER’in de programımızda aramızda olacağını ifade etmek istiyorum.

Eğitime kamuda çalışan,özelde çalışan, öğrenci olan ve katılmak isteyen herkes katılabilir.Eğitime katılmak isteyenler verdiğimiz iletişim numaralarından kayıt yaptırabilirsiniz. Bu önemli eğitime tüm sağlık çalışanlarını bekliyor eğitim için destek veren Hatay İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Sebahattin Yılmaz’a, Mustafa Kemal Üniversitesine ve değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tarih: 02 Haziran 2014
Yer: Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu
Saat: 09:00 – 17:00

Etkinlik sayfasına ulaşmak için tıklayınız

Paylaş