ATT DER Bursa Bilgi Yarışması Düzenledi

10155892_1422479464679392_2875755322334721633_n

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Bursa il başkanlığı olarak, Bursa Anadolu Sağlık Meslek Liseleri Arası 1. Acil Tıp Teknisyenliği Bilgi Yarışmasını Gerçekleştirdik. Yarışmaya 5 devlet, 3 özel anadolu sağlık meslek lisesi olmak üzere toplam 8 okulumuz katılmıştır. 1. Acil Tıp Teknisyenliği Bilgi Yarışması’nda konuşma yapan ATTDER Bursa İl Başkanı Okan TURAL, Acil Tıp Teknisyenliği bölümü öğrencilerine önem verdiklerini belirtirken, şunları söyledi;

”Geleceğin Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedikleri olacak öğrencilerimizi, yapacakları mesleğin ne kadar önemli ve dikkat arz ettiğinin farkına varmaları adına daha bu sıralarda onları bilinçlendirmemiz ve yol göstermemiz gerektiği düşüncesindeyim. Bunun için ilk görev değerli öğretmenlerimize daha sonra da bizlere düşmektedir. Yarın okullarından mezun olup göreve başladıklarında onlara annemizi, babamızı hatta kendimizi emanet edeceğiz ve onlar hayat kurtaran ekibin bir parçası olacaklar. Gençler, yapacağınız işin boyutu hiçbir maddi karşılıkla ölçülemezken, sizlere vereceği manevi mutluluğun tarifi ise mümkün olmayacaktır. Sizlere şimdi ki öğrenim hayatınızda ve gelecekte meslek hayatınızda sonsuz başarılar diliyorum. Bu görevi başarıyla ifa edeceğinize yürekten inanıyor ve biz ATTDER olarak bütün sorunlarınızda, sıkıntılarınızda ve başarılarınızda yanınızda olacağımıza söz veriyoruz.

Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olan 1. Acil Tıp Teknisyenliği Bilgi Yarışması’nda 250 puan alan; MUDANYA MÜRSEL ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ, GÜRSU ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ, İNEGÖL SALİH İBRAHİM KIRCALI ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ve 240 puan alan YILDIRIM ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ dereceye girmişlerdir. Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederiz.

 

Paylaş