ATT DER Genel Başkanı Mustafa Kemal Üniversitesinde

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Hatay İl Başkanlığının düzenlediği panel için Hatay’da bulunan ATT DER Genel Başkanı Yaşar Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Zafer Yönden’i ziyaret etti.

02 Haziran 2014 tarihinde Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Hatay İl Başkanlığının düzenlediği panel için Hatay’da bulunan ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kundakçı ve Hatay İl Başkanı Burhan Daşkın Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Zafer Yönden’i makamında ziyaret etti.

Doç.Dr.Zafer Yönden ; Ziyaretten ve mesleğe olan katkısından dolayı Genel Başkan nazarında tüm ATTDER yönetim kuruluna teşekkür etti. Üniversite bünyesinde bulunan paramedik bölümü hakkında kısa bilgiler veren Doç.Dr.Zafer Yönden , bire bir sahada bulunan ve malzemesi insan olan ATT ve Paramediklerin mezuniyet sonrası eğitimlerinin önemine vurgu yaptı.

ATTDER heyeti adına Genel Başkan Yaşar Gökbayrak Üniversitenin ve Doç.Dr.Zafer Yönden’in panele olan önemli katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade etti ve teşekkür belgesini takdim etti.

10423420_641220669306070_1271516011_n

Paylaş