ATTDER, Sağlık Camiası Adına Güzel Bir Dernek

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Çorum İl Yönetimi, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete İl Başkanı Osman Tök, Yardımcıları, Can Kargın, Nurhan Karasakal ve Cemil Çufadar katıldı.
Attder yönetimi Halil İbrahim Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini sundu. Dernek olarak yaptıkları proje ve faliyetleri anlatan Osman Tök bundan sonraki süreçte yapılacak olanları Başkan Halil İbrahim Kaya’ya sundu ve fikir alış-verişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya,” Attder sağlık camiası adına güzel bir STK. Samimi güvenilir bir yönetim ekipleri bulunmakta. Sıcak candan bir sohbet geçirerek güzel şeylerden bahsettik. Önümüzdeki günlerde beraber ortak projelerde buluşacağız. Attder Çorum ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.Bizler STK’ları önemsiyor ve onlara herzaman destek olmaya çalışıyoruz. Attder ekibine kapımız herzaman açık olacaktır.Ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi”

Attder İl Başkanı Osman Tök,” Halil İbrahim Kaya başkanımız bizi çok sıcak karşıladı. İl genel meclisinin çalışması ile ilgili merak ettiklerimizi açıkladı. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı dinledi. İl Genel Meclisi ile ortak projelerimiz olacak önümüzdeki günlerde tarih netleştirip bu projeleri hayata geçireceğiz.Biz ATTDER yönetimi olarak hiç bir menfaat çıkar gözetmeksizin bu yola çıktık. Çorumda mesleki bir örgüt anlamında güzel çalışmalar yapmaya çalıştık. Sağlık çalışanlarımızı bir araya getirek kaynaşmayı sağlamak, eğitimler vererek meslekte tecrübe arttırmak istedik. Toplumsal konularda duyarlı kalarak her güzel işe bizde varız dedik. Bundan sonrada bu tutumumuz aynı şekilde devam edecektir. Halil İbrahim Kaya başkanımıza bizlere verdiği destekten ötürü ATTDER ve Sağlık camiası adına teşekkür ediyorum. İnşallah irtibatımız devamlı artarak devam edecektir.”dedi.

Paylaş