ATTDER Elazığ İl Başkanından Kadir Gecesi Mesajı

ELAZIĞ (AA) – Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Elazığ Şubesi Başkanı Timur Gök, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gök, mesajında, manevi lezzetin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçilerek idrak edilen ramazan ayının manevi hava Kadir Gecesi ile zirveye ulaştığını ve bayram sevinciyle taçlandığını ifade eden Gök, bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’nde yapılacak dua ve yakarışların bütün insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diledi.

Gök, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünyada zalimlerin, batılı zengin devletlerin, Müslümanlar üzerinde her dakika plan yaptığı, insanlığın yok olmasına seyirci kaldığı bir dönemdeyiz. Bu sebeple, dünyada savaşlar ve acılar bitmiyor. Bu vesileyle, içerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesini temenni ediyor, başta Filistin, Mısır, Suriye, Irak, ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyanın birçok yerinde soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün son bulmasını Allah’tan diliyorum.”