ATTDER İzmir Enternasyonel Fuarında Yer Alacak

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) bu yıl 83’inci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 29 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarı 3 milyona yakın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Bu yıl partner ülkenin Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu illerin Diyarbakır ve Malatya, temanın “Lojistik” olduğu 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ayrıca, gazeteci, yazar ve sanatçıların ziyaretçilerle bir araya gelmeleri sağlanacak.

Kapılarını ilk kez 1 Eylül 1936’da açan İzmir Enternasyonel Fuarı Türkiye’nin yanı sıra dünyanın da en büyük fuarları arasında yer almaktadır. Fuarda, Türkiye genelinde 34 kentten, uluslararası alanda ise 60 ülkeden katılımcı yer alacak.

ATTDER, fuarda stant açarak Acil Tıp Teknisyenliği ve Paramedik mesleğinin tanıtımını gerçekleştirerek, ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri konusunda da katılımcıları bilgilendirecek.

“Yerli ve yabancı yaklaşık 3 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen Uluslararası İzmir Enternasyonel Fuarında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak stant açarak katılımcılara hem mesleğimizi tanıtmayı hem de ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri konusunda bilgilendirmeyi hedefliyoruz” diyen ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, acil sağlık hizmetlerine son yıllarda büyük katkı sunan meslek grubu olarak Türkiyenin ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarında yer almak mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına çok önemlidir. ATT DER mesleğimizin gücünü ve itibarını yükseltmek için çalışmaktadır. Fuara katılacak tüm meslektaşlarımızı ve katılımcıları standımıza bekleriz.”dedi.

Paylaş