ATTDER Bursa’dan Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürünü Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Bursa İl Başkanlığı, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürünü Ziyaret Etti.
ATTDER Genel Başkan Yardımcısı Hasan BOZOK, ATTDER Güney Marmara Bölge Koordinatörü Taner YILDIRIM, ATTDER Bursa İl Başkanı Okan TURAL, ATTDER Bursa İl Başkan Yardımcıları Önder MADEN ve Aylin KURU görevine yeni başlayan Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Seyhun YAVUZ’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Görüşmede, Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği’nin kuruluş amacı, Türkiye genelinde ve Bursa’da yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verilirken, yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Bursa 112 çalışanlarının fedakârca görevlerini yerine getirdiklerini belirten Dr. Seyhun YAVUZ, personelin yararına olacak her türlü çalışmaya destek olacağını, mesleki sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini ve her zaman kapısının ATTDER’e açık olduğunu söyledi.

Dr. Seyhun YAVUZ’un Şube Müdürü görevine getirilmesinden memnun olduklarını belirten ATTDER Bursa İl Yönetimi, sıkıntıların dile getirilmesinde ve sorunların çözümünde çalacakları ilk kapı olacağını söylediler

Paylaş