Van Depreminin 3. Yıldönümü

Bugün Van depreminin oluşturduğu büyük yaramızın kanadığı gün olan; depremin yıl dönümüdür. Zamanın asla unutturamadığı ve unutturamayacağını bugün bir kez daha anlamış ve yitirdiğimiz 644 canın özlemini ve acısını 3 yıl geçmiş olmasına rağmen en derinlerimizde hissetmekteyiz.

Bir Van’lı ve sağlıkçı olarak depremde acımızı paylaşan, desteğini esirgemeyen yurtiçi ve yurtdışı, kamu ve STK’lara teşekkürü borç bilirim. Ayrıca depremin olduğu saatten itibaren akın akın gelen meslektaşlarımızla; artçıların devam ettiği durumda dahi canını tehlikeye atma pahasına hemşerilerimi kurtarmaya çalışan, açlığı susuzluğu düşünmeden karın altında günlerce gecelerce yorulmadan, yorulduğunu hissettirmeden ve daha birçok zorluklara rağmen canla başla çalışan kutsal mesleğin neferleri olan meslektaşlarıma müteşekkirim.

Bu elem olayımızı fırsata çevirip haksız yere kazanç ve mevki, makama ulaşanları Allah’a havale ediyor, depremde yaşamını yitiren insanlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum.


Bir daha Afetlerin ve acıların yaşanmamasını temenni eder, afetsiz ve sağlıklı günler dilerim.

ATT-DER Van il Başkanı
Ayşegül SAVCİ

Paylaş