ATTDER Kayseri’den Sendika Ziyareti

sağlık sen attder kayseri

ATTDER Kayseri İl Başkanı Enes ERKEN ve yönetim kurulu üyeleri, 4. Olağan Genel Kurulu ile göreve yeniden seçilen Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Mahmut Faruk DOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanımız Enes ERKEN tarafından derneğin misyonu ve vizyonu anlatılarak faaliyetler hakkında bilgi verildi. Derneğimizin meslek alanındaki kazanımları anlatıldı. Katıldığımız çalıştay ve kongrelerdeki etkinliklerden bahsedildi. Sivil toplum kuruluşu olarak ortak amaçlar için gayret gösterildiği vurgusu yapıldı. Meslek alanında yaşanılan sorunlar dile getirilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Bu mesleği icra edenlerin meslekteki gelişimin içinde bulunması, alınacak kararlar ve düzenlemelerde de söz sahibi olması gerekliliği görüşüldü.

Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Mahmut Faruk DOĞAN ziyaretten dolayı teşekkür ederek Derneğin bu faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Meslek alanındaki bu gayretlerin kazanımları beraberinde getireceğini söyleyerek yeni kazanımlar elde etmek için sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket etmenin gerekliliğini anlattı.

İl Başkanımız Enes ERKEN de bu samimi ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek göreve yeniden seçilen Şube Başkanına başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Paylaş