ATT DER’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyet’imizin 91. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.

Milletimizi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken aziz milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur.

Milletçe kazanılan başarı sonrası Cumhuriyetin koruyucusu milletimiz Cumhuriyet’in korunması için emaneti gençlere teslim etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, O’nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” sözleri ile gençlere verilen bu emaneti vurgulamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, acil sağlık hizmeti çalışanları olmak üzere tüm sağlık camiasının, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınnı canı gönülden kutlarız.

ATT DER Yönetim Kurulu

Paylaş