ATTDER Aydın’dan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (paramedik) Derneği Aydın İl Başkanı İsmet Çelebi,Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Büşra Şahin, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçe , Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Esra Doğan , Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Özlem Kemişli, 112 Şube Müdürü Dr.Oben Döndü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aydın’da görev yapan 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilirken Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (paramedik) Derneğinin faaliyetleri, hedefleri ve projeleri konusunda da bilgi verildi,önerileri alındı.

Aydın 112 Şube Müdür’ü Dr. Oben Döndü Sağlık personelinin sorunlarının takipçisi olacağını vurguladı ve ”Arkadaşlarımızın problemlerinin çözülmesi noktasında gerek il düzeyinde gerekse Bakanlığımız düzeyinde her türlü girişimi yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Şube Müdürümüz , Dr. Oben Döndü Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (paramedik) Derneğinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Sayın Oben Döndü“ Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.
112 Şube Müdürlüğüne yapılan ziyaret sırasında eğitim birimine ve afet birimine de ziyaret gerçekleştirildi.

Eğitim birimi sorumlusu Dr.Aysun Caner vereceğimiz eğitimler de bize desteklerine devam edeceğini söyledi. Aynı zaman da yeni yönetimimize başarılar diledi.
Afet Birimi sorumlusu Emine Sancak birlikte yapacağımız tatbikat çalışmalarından memnun olacağını dile getirdi. Bununla birlikte hepimizi UMKE kardeşliğine davet etti.

şb md1

şb md2

Paylaş