ATT DER Yaşanan Ambulans Kazaları İçin Kurban Kesti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği belirli aralıklarla yaptığı il başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Adana il başkanlığının ev sahipliği ve organizasyonunda yapılan toplantıya ülkenin dört bir yanından meslek bayraktarlığını yapan il başkanları katılım sağladılar.

Adana İl Başkanlığının ev sahipliğinde bir otelde gerçekleşen toplantıya il başkanları ülkenin dört bir yanında katılım sağladılar.İki gün süren toplantıda teşkilatlanma çalışmaları ve mesleki sorunlar görüşüldü.

Yapılan toplantının 2. günü tüm il başkanlarının katılımı ile son zamanlarda yaşanılan ambulans kazalarında hayatını kaybeden görev şehitleri tüm herkesin ortak acısı olduğu için, görev sırasında yaşanabilecek kazaların tekrar etmemesini dilemek için kurban kesildi.

Konu hakkında açıklama yapan ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak; ” İnsanlara en zor anlarında yardım hizmeti sunduklarını, ambulanslarda insanlara acil sağlık hizmeti sunarken zaman zaman trafikte sıkıntılar yaşıyoruz. Ambulansların kaza yapması sonucu meslektaşlarımız şehit oluyor” görev sırasında yaşanabilecek kazaların tekrar etmemesi için kurban kestiklerini ifade etti.

Yapılana basın açıklaması sonrası dualar ile kurban kesimi yapıldı. Kesilen kurban çocuk esirgeme kurumuna bağış olarak verildi.

Resimleri Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız

1

2


10752243_10152803566204494_846703950_o

Paylaş