ATTDER Konya İl Yönetim Kurulu Toplantısı

2009 yılından Konya’da temsilcilik olarak dalgalanan ATT DER Bayrağı 2015 yılına aylar kala yükselen ivmesi ve coşkusu ile temsil ediliyor.

ATT DER Konya İl Başkanlığı yeni, dinamik yönetim kurulunu oluşturdu ve çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantı da ATTDER’in dünü, bugünü ve yarınına değinilirken 2015 yılı için planlanan faaliyet raporu kurula sunuldu. Planlanan ve hazırlık aşamasında olan projeler hakkında bilgi verilip görüş önerileri alındı. Sistem de yaşanan sorun ve sıkıntılar konusunda fikir alış verişinde bulunulup neler yapabiliriz üzerinde duruldu. Hedeflerin, amaçların, hak ettiğimiz başarıların gerçekleşmesi için atacağımız sağlam adımların en önemlisi olarak birliktelik ruhunu, mesleki sahiplenme duygusunu ön planda tutmamız gerektiği konusunda mutabakata varıldKonu hakkında açıklama yapan ATT DER Konya İl Başkanı Gökhan ÇETE;Derneğimiz Konya’da 2009 yılından bugüne temsil edilmekte ve bir çok başarılı faaliyete imza atmıştır. Yorulan arkadaşlarımızın yerine mesleki gelişime katkı sunmak isteyen, meslektaşların dertleri ile dertlenen mesleğine dört elle sarılan genç bir kadro ile bundan böyle devam edeceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yeni ATT DER Konya İl Yönetim Kurulu Aşağıdaki isimlerden oluşuyor.

ATTDER Konya İl Başkanı: Gökhan ÇETE

Teşkilatlanma Komisyonu: Ayşegül ÖRDEK/ Merve KOCA / Rabia ECE