ATTDER Muğla’dan EKG Eğitimi

ATTDER Muğla İl yönetiminin organize ettiği Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklere yönelik yapılan EKG (Elektrokardiografi) Eğitimi tamamlandı.

03-04 Ocak 2015 tarihindeki EKG Eğitimi Muğla İl Ambulans Servisi Başhekimliği eğitim salonunda yapıldı. ATTDER Muğla İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Sorumlusu ATT Çiğdem AKIN ve Teşkilatlanma Sorumlusu ATT Özgür AKIN koordinatörlüğünde, ATT Feyza Duygu ÖRSÇELİK ve ATT Büşra ŞAHİN’in eğitmen olarak katıldığı EKG eğitimi başarı ile tamamlandı.

ATTDER Muğla İl Başkanı ATT Neslihan YILMAZ yaptığı konuşmada; Aralık 2012 tarihinde İl yönetimlerini oluşturduklarını, o günden bu yana 5. EKG Eğitimini organize ettiklerini, 17-18 Ocak tarihlerinde Bodrum ve 27-28 Ocak tarihlerinde Fethiye ilçesinde olmak üzere bu ay 2 eğitim daha gerçekleştirmeyi planladıklarını, yıl içerisinde bu eğitimlerinin devam edeceğini belirtti.

ATTDER sosyal işler sorumlusu ve EKG eğitmeni ATT Feyza Duygu ÖRSÇELİK, konuşmasında; Yaşanan sıkıntılara karşı kayıtsız kalmamak, ülkemizde Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliğini her platformda temsil etmek amacıyla 22 Mart 2006 tarihinde büyük bir heyecan ile ATTDER’in İzmir’de kurulduğunu, kurulduğu günden bu yana birçok ATT ve Paramediğe çeşitli alanlarda eğitimler verildiğini belirtti.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Emine ÖNSOY, sertifika töreninde yaptığı konuşmada; 112 acil sağlık hizmetlerinin ve personelinin gelişimine katkı sağlayan bu ve benzeri eğitimleri her zaman desteklediğini, ATTDER Muğla İl Başkanlığı’na çok teşekkür ettiğini belirterek bu ve benzeri eğitimlerin devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı. “Söz konusu, eğitim ve 112 acil sağlık hizmetlerinin gelişmesi ise her türlü organizasyonda ATTDER’in yanında olacağım” dedi.

Toplam 21 kişinin katıldığı eğitim; katılımcılara katılım belgelerinin verilmesinin ardından son buldu.

GetAttachment.aspx

Paylaş