ATTDER Muğla İl Yönetiminden İl Sağlık Müdür Yardımcısı Ziyareti

Ziyarete Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği Muğla İl Başkanı Neslihan YILMAZ, Sosyal İşler ve Basın Sor. ATT Çiğdem AKIN, Teşkilatlanma Sor. ATT Özgür AKIN ve Öğrenci İşleri Sor. ATT F. Tayfun ÇALIŞKAN katıldı.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri derneğinin düzenlediği Altın ambulans sağlık ödülleri yarışmasına İl Sağlık Müdür Yardımcısı kategorisinde katılan Dr Eriş BAŞARAN AKÇA’YA başarılar dileyen il yönetimi, hedeflerinin bu yılda en az iki ödülü Muğla iline getirmek olduğunu belirti.
Dr Eriş BAŞARAN AKÇA ise Muğla 112 ailesinin içinde olmak büyük bir ayrıcalıktır diyerek; sizler gibi genç dinamik ATT ve PRM’lerle çalışmaktan mutluluk duyduğu ifade etti. Ayrıca “şiddete hayır” basın açıklamasının çok güzel olduğunu ve tekrar bu tür üzücü şiddet olaylarının yaşanmamasını temenni etti. ATTDER Muğla İl yönetiminin çalışmalarını her zaman desteklediğini söyledi.
ATTDER MUĞLA il yönetimi olarak İl Sağlık Müdür Yard. Dr Eriş BAŞARAN AKÇA’YA bizleri içten-samimi karşılaması ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında başarılar dileriz.
10363703_1611084339112616_5439517638680067478_n
Paylaş