ATTDER KAYSERİ’DEN İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMİ ZİYARETİ

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Kayseri İl Başkanlığı Kayseri İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Özgür Devrim MANAV ile görüştü.

Görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Kayseri İl Başkanı Enes ERKEN ve Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eyyup UZUN yer aldı.

ATTDER Kayseri tarafından yapılan etkinlikler anlatıldı.

İl Başkanı Enes ERKEN Kayseri 112 de yaşanan sorunları aktararak çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. B tipi istasyonlarda yaşanan sorunlar, Kamu Hastanelerine bağlı entegre istasyonların 112 ye geçiş durumu, Halk Sağlığı Kurumuna bağlı entegre istasyonlarda yaşanan sorunlar, yeni açılacak ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılması gereken istasyonlar, B tipi istasyon çalışanlarının kıyafet sorunu, 112 de görevlendirmeler, taşeron sistemi gibi bir çok konu görüşülerek yaşanabilecek sorunlar aktarıldı.

ATTDER Kayseri tarafından gerçekleştirlen istasyon ziyaretleri ve düzenlenen etkinlikler sırasında yapılan anketlerde acil sağlık hizmeti alanında çalışan arkadaşlarımız tarafından iletilen sorunlar da başhekime aktarılarak çözümü istendi.

22-28 Mart Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek gece ve panel hakkında bilgi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Dr. Özgür Devrim MANAV ziyaret için ATTDER Kayseri yönetimine teşekkür etti. Mesleğimizi sahiplenmemiz gerektiği vurgusunu yaparak sistemin içinde bulunan Att ve Paremediklerin mesleğine sahip çıktığı sürece gelişimin sağlanabileceği ve bu konuda derneğin çok önemli bir yere sahip olduğunu anlattı. Attder Kayseri İl Başakanı Enes ERKEN’e de teşekkür ederek belirtilen sorunlar için vakit kaybedilmeden çözüm arayacağını belirtti. Acil Sağlık Hizmeti alanında çalışan meslektaşlarımıza derneğimiz aracılığıyla selamlarını ileterek görüşmemiz son buldu.

IMG-20150224-WA0005

Paylaş