Van 112 Ekibine Saldırı

20.03.2015 tarihi sabah 08:00 sıralarında Van Merkez Hacıbekir Mahallesinde vakaya gönderilen 11 Nolu ( 4110) ekip hasta yakınları tarafından ambulanstan iner inmez darp edilmişlerdir. Nöbetçi Att Cavit Tekdemir Ve Att Dilek Savcı hasta yakınları tarafından sözlü ve fiziki darp olayına maruz kalmışlar ve yaralanmışlardır. Att Cavit Tekdemir ve Att Dilek Savcı olaydan hemen sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, Att Dilek Savcı genel durumu iyi olduğu için taburcu edilmiş, Att Cavit Tekdemir ise beyin cerrahı servisine yatırılmıştır. Attder Van yönetimi olarak arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve olayın takipçisi olacağımızı arkadaşlarımıza söyledik. Hastaneden sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Yakup İMREN ile görüşme yapıldı ve Van İl Sağlık Müdürlüğünün olayın sonuçlanana kadar takipçisi olacağı bilgisini almış bulunmaktayız. Bir daha böyle üzücü olaylarla karşılaşmamayı ümit ediyor, olayı gerçekleştiren ve insanlıktan nasibini almamış kişileri kınıyoruz.

10602696_10206116679346310_57110134_n