ATTDER Konya İlkyardım Standı Kurdu

TTDER Konya ilkyardım eğitim standı kurdu (başlık) 22 Mart pazar günü konya kent plaza avm içerisinde kurduğu eğitim standı ile ATT-Paramedik haftasını kutlayan ATTDER Konya İl Yönetimi halkı bilinçlendirmek için ilkyardım eğitimi verdi. Bunun yanısıra merak eden vatandaşlara mesleğimizi tanıtan dernek üyeleri, 112 bilgilendirme broşürü hazırlayarak 112 hakkında da bilgilendirme yaptı. Olay ile ilgili açıklama yapan ATTDER Konya İl Başkanı Gökhan ÇETE; “bugün burada mesleğimizin gününü halkımıza yararlı olarak geçirmek istedik. Bugün üç gruba ayrılan meslektaşlarımız bir yandan ilkyardım eğitimi veriyor, bir yandan mesleğimizin önemini ve meslektaşlarımızınfedakarlığı anlatılarak medyada oluşan sağlık çalışanları düşmanlığını yenmek için çabalarken, diğer yanda 112ye yapılan gereksiz vakaları azaltmak için 112 bilgilendirme broşürü dağıtıyoruz. Ben buradan Türkiye’nin dört bir yanında fedakarca çalışan arkadaşlarımızın ATT-Paramedik haftasını kutluyorum. Ayrıca ATTDER Konya İl başkanı olarak Genel başkanımız sayın Yaşar Gökbayarak’a ve onun önderliğinde tüm genel merkeze, Konya’da bu kadar güzel enerjiyi yakalama şansını veren il yönetimime tek tek teşekkürü borç bilirim. İnşallah darp edilmediğimiz, değerimizin bilindiği nice senelere ulaşırız” dedi.

10580202_10205177752536800_5740709769754432606_n