ATTDER Kayseri’den İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Kayseri İl Başkanlığı,Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr.İsmail Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Haftası sebebiyle yapılan ziyarete ATTDER Kayseri İl Başkanı Enes Erken ve İl Başkan Yardımcıları H.Zahid Yıldırım ve Ali Daşçı katıldı. Görüşmede ATTDER Kayseri İl Başkanlığı Ankara’da düzenlenen Altın ambulans sağlık ödülleri kapsamında en çalışkan ve en aktif il başkanlığı seçilmesi sonucunda Kayseri’ye Altın Ambulas ödülünü alıp gelmişlerdir.Ziyaret esnasında ödüllerini gösterip, memnuniyetlerini ve sahada yaşanılan sıkıntıları anlatmışlardır.Yıl içerisinde yaptıkları ve yapacakları etkinlikler hakkında bilgi vermişlerdir.Yeni açılan istasyonlar ve açılmayı düşünülen istasyonlar hakkında bilgi almışlardır.Sn.Kılıç bütün acil tıp teknisyen ve teknikerlerin bu anlamlı haftasını kutlayıp yapmış oldukları görevin ne kadar kutsal ve anlamlı oldugunu belirtmiştir.

11075125_10205272369862106_5051407411211521909_n