ATTDER Van’dan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziyareti

ATTDER Genel Başkanımız Sn Yaşar Gökbayrak, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüz Mustafa Serhat Taşkan ve ATTDER Van İl Başkanlığı ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü, İlk ve Acil Yardım Teknikerliği Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlilerini ziyaret etti. Van SHMY ile yapılan görüşmede ATTDER Van’ın Yüzüncü Yıl Üniversitesine yapmış olduğu faaliyetleri , Paramedik Lisans tamamlama ve 2016 yılında yapılması planlanan 2. Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikliği Kongresi hakkında konuşuldu. ATTDER Van İl Başkanlığının Van İlinde yapmış olduğu faaliyetlerinden çok memnun olduklarını dile getiren Van Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Ali Rıza Kul aynı zamanda ATTDER Van İl Başkanlığının destekçisi olduğunu söyledi. İlk ve Acil Yardım Teknikerliği Bölüm Başkanı Sema Kaptanoğlu ise 2. Uluslararası Kongre’de Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak bulunmak istediklerini belirtip, İlk Kongre’ye katılmış bir hocamız olarak memnuniyetini dile getirmiştir.. Yeni yönetimin tanıtılmasının ardından son bulan görüşmede Genel Başkanımız Sn. Yaşar GÖKBAYRAK, Bölge Koordinatörümüz Mustafa Serhat Taşkan ve Van İl Başkanlığını sıcak karşılamalarından ve güzel görüşlerinden dolayı bizler de Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği olarak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Ali Rıza Kul, İlk ve Acil Yardım Teknikerliği Bölüm Başkanı Sema Kaptanoğlu hocamıza ve Tüm öğretim görevlilerine teşekkür ederiz.

11160264_10206329577988643_1523563119_n