Sağlık Bakanlığı Personelinin Arkasında

Artvin’de bir konserde görevli olarak bulunan 112 ekibi komuta kontrol merkezinin bilgisi dahilinde konser alanından ayrılırken Polis Memuru İ.A. tarafından emri vaki bir biçimde engellenmek istenmiş ve görevli ATT O.Y ‘e sözlü ve fiziksel şiddete bulunmuştu.

Konu üzerine ATTDER olarak yapılan basın açıklaması ve girişimler neticesinde Artvin Valisi Kemal CİRİT dün gece twitter hesabından konu ile ilgili açıklama yaparak ve konu ile ilgileneceğini ifade etmişti.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç.Dr.Osman Arıkan NACAR, ATT DER Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK ile görüşerek duyduğu üzüntüyü dile getirmiş ve konunun takipçisi olacağını, polisten kaynaklanan bu olayı nedeni ne olursa olsun kabul etmenin mümkün olmadığını belirterek, Emniyet Genel Müdürü ile konu hakkında görüşerek, gereğinin yapılması için adli ve idari olarak takip edeceğini ifade etmiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak “hassasiyeti ve acil sağlık hizmeti çalışanlarının arkasında durduğu için Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Doç.Dr.Osman Arıkan Nacar’a teşekkür ederiz.Artvin Valimiz de gerekli çalışmayı yapacağını belirtti.Meslektaşlarımız arasında infiale yol açan olayın takipçisi olacağız ki bir daha bu tür olaylar yaşanmasın.Bu zor günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz”dedi.

Paylaş