“BİR MESLEK TEK YÜREK” SEMİNERİ

**Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve ATTDER (Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikleri Derneği) ile ortaklaşa düzenledikleri eğitim seminerine öğrenciler ilgi gösterdi.

SEMİNER KAMPÜSTEYDİ
Batman Üniversitesi merkez kampüsü konferans salonundaki ‘Bir Meslek Tek Yürek’ seminerinde öğrencilere , olay yeri güvenliği ve triaj ile travma eğitimi verildi. Eğitime Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Levent, ATTDER Batman İl Başkanı Muhammet Bağdiken, ATTDER Kilis İl Başkanı İbrahim Tepe ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“ACİL HİZMETLER KALİTESİ ARTTIRILSIN”
ATTDER Batman İl Başkanı Bağdiken, şöyle konuştu; “Amacımız acil tıp teknisyenlerine teknikerliği tanıtmak. Yurt içi ve yurt dışında temsil etmek, birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulan derneğimiz, Üniversiteli öğrencilere de bir dizi eğitim vermeyi hedefliyor. Acil sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırarak ülkemizde uluslararası standartlarda hizmet vermeye katkıda bulunarak ilk yardım konusunda halkı bilinçlendirmektir.”

bir_meslek_tek_yurek_semineri_h43292

üncvc

Paylaş