ATT DER’den Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanı’na Ziyaret

ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım, Seçil Bayram ve Kadir Ay’dan oluşan heyet Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanı Dr.Hakan Güdücü’yü ziyaret etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanlığı
görevine atanan Dr.Hakan GÜDÜCÜ’ye yeni görevinde başarılar dileyen Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak ATT DER ‘in bu güne kadar yaptığı ve önümüzdeki süreçte yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Umke gönüllülerinin mesai ücretleri konusunda yaşadığı sorunları dile getiren Gökbayrak, bu konuda çözüm önerilerini paylaştı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanı Dr. Hakan Güdücü, “mesai ücretleri, umke istasyonları ve yaşanan diğer sorunların çözümü için bir çalıştay yapmayı  planlıyoruz.Bu çalıştayda sahadan gelen umke temsilcilerinin talep, beklenti ve çözüm önerilerini alarak bir değerlendirme yapacağız ve inşallah güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız” dedi.Terör bölgesinde olağanüstü şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarına da değinen Güdücü,büyük bir özveriyle çalışan personelimiz övgüyü  hak etmektedir” dedi.

52d4e833-ff6d-4bbd-8b45-f4927ae51676

Paylaş