KPSS ve DGS Kuraslarında %30’a Varan İndirim Anlaşması Sağladık

DEĞERLİ ÜYELERİMİZE, MESLEKTAŞLARIMIZA VE ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ÇALIŞANLARINA DUYURULUR!

KPSS ve DGS Kurslarından %30’a Varan İndirim Fırsatları İle Yararlanabilirsiniz!

Son günlerde meslektaşlarımızın ve meslektaş adayı öğrencilerimizin yoğun gündem konularından biride bu yıl sonunda yapılacak olan KPSS ve Temmuz ayı sonlarına doğru yapılacak olan DGS sınavlarına hazırlık konusunda her hangi bir eğitim kurumu ile anlaşma yapılıp yapılmayacağı hususuydu. Derneğimize gelen bu yöndeki talepler doğrultusunda Tasarı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Sn. Özgen BULUT ile görüşme sağlanmış olup, bir protokole varılmştır.
Buna göre İstanbul Avrupa Yakasında bulunan bütün Tasarı Eğitim Kurumu Şubelerinde Dernek Üyelerimize, Paramediklere, Acil Tıp Teknisyenlerine ve Acil Sağlık Hizmetleri çatısı altında görev yapan diğer personellere KPSS ve DGS sınavlarına hazırlık kurslarında %30’a varan indirim fırsatı sağlanmıştır. Yapılan indirim üzerinden meslektaşlarımıza ödeme kolaylıkları sunulacaktır.
Söz konusu hizmetten faydalanmak isteyen meslektaşlarımız Derneğimizin ismini vererek Personel Kimlik Kartı ile veya acil sağlık hizmetlerinde görev yaptığını belgeleyen bir yazı ile Tasarı Eğitim Kurumlarının herhangi bir şubesine başvuru yapabilirler. Şimdiden Sınava Girecek Olan Meslektaşlarımıza Başarılar Dileriz. Herşeyin güzel gönlünüzce olması temennisi ile…

12963895_1101448859885882_4041687193303080699_n

Paylaş