RESÜSİST 2016 İSTANBUL BÜYÜK KATILIM İLE TAMAMLANDI

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATT DER),Resüsitasyon Derneği ve Paramedik Eğitiminde Standardizasyon ve Akreditasyon Derneği (PESAD) işbirliği ile organize edilen “Resüsist” Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu 16 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Radisson Blue Otel’de gerçekleştirildi. Sempozyum Başkanlıklarını Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATT DER) Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Resüsitasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Agah Çertuğ ve Paramedik Eğitiminde Standardizasyon ve Akreditsyon Derneği (PESAD) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Semra Çelikli’nin üstlendiği sempozyum açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmasında sempozyuma gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak “Artık salonlara sığmıyoruz.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Bu güne kadar kazanılan başarıların altında hep ATT DER imzasını göreceksiniz.İstihdam atama bekleyen meslektaşlarımızın en önemi sorunudur.Meslektaşlarımıza yeni kontejan ve iş sahaları açmak için mücadele ediyoruz” dedi. Yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumda alanında uzman konuşmacıların interaktif sunumlarının yanı sıra vaka canlandırma senaryo uygulaması da yapıldı.Ödüllü entübasyon yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri takdim edildi.