ATTDER DENİZLİ İl Başkanlığımızdan Hayırsever Vatandaşımıza Teşekkür Ziyareti ve Plaketi

ATTDER DENİZLİ İl Başkanlığımızdan Hayırsever Vatandaşımıza Teşekkür Ziyareti ve Plaketi

Denizli ilimizin Kale ilçesinde 2006 yılında yaşadığı trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Oğuzhan Dönmez kardeşimizin adı Kale 112 Acil Sağlık İstasyonumuza verilmiştir.

Kaza sonrası kardeşimiz adına ödenen kan parasının tamamını ayıran Oğuzhan kardeşimizin babası, kıymetli hayırsever abimiz Özkan Dönmez Kale ilçemize 112 Acil Sağlık İstasyonu yaptırarak kurumumuza ve 112 çalışanlarımıza büyük destek vermişlerdir.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Denizli Il Başkanlığı olarak yeni yönetim kurulumuzla beraber ilk ziyaretimizi Kale ilçesinde bulunan hayırsever ailemize gerçekleştirdik. Acılarını paylaştığımızı, yaptıkları yardım ile bütün Acil Sağlık çalışanlarının kendilerine minnettar olduklarını çalışma arkadaşlarımız adına ilettik. Derneğimiz ve bütün çalışma arkadaşlarımız adına Sönmez ailesine teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Rabbim Oğuzhan kardeşimin mekanını cennet eylesin.

Daha sonra Oğuzhan Dönmez Acil Sağlık İstasyonu ve Tavas Acil Sağlık İstasyonlarında çalışan arkadaşlarımıza ziyarette bulunduk. Sönmez ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza göstermiş oldukları misafirperliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Paylaş