Manisa İl Başkanlığımız Görev Şehitlerinin Ruhuna Lokma Döktürdü

ATT-DER MANİSA 112 GÖREV ŞEHİTLERİNİN RUHUNA LOKMA DÖKTÜRDÜ

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Manisa İl Başkanlığı, 20.09.2016 tarihinde nöbete giderken geçirdiği elim trafik kazası sonucunda şehit olan meslektaşımız Şükran ÖZALP başta olmak üzere; görevi başında hayatını kaybeden tüm 112 çalışanları ile şehitler adına 22/28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası kapsamında lokma hayrı yaptı.

80 milyon insanımıza ülkemizin dört bir yanında yedi gün yirmidört saat her türlü sıkıntıya, strese, coğrafi engele rağmen cesurca görev yapan, zaman zaman darp edilen, zamanla yarışıp hayat kurtarmaya giderken kendi hayatından olan, terör ve şiddet ortamında dahi görevini cesurca yerine getiren özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan halkımızın en zor anlarında yanında olan tüm meslektaşlarımızın 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası kutlarız.

Ülkemizde Acil Sağlık Hizmetlerinin standartlarını yükseltebilmek meslektaşlarımız arasında birik ve beraberliği sağlamak için kutladığımız bu haftada görevi başında hayatını kaybeden tüm görev şehitlerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz.

Etkinliğimize katılımlarından dolayı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Tülin Akar ‘a,112 KKM Başhekimi Özlem Ergül ‘e,112 KKM Başhekim Yardımcısı Erkan Kara’ya Sağlık-Sen Manisa Şubesi Yöneticilerine,Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Personeline, Tüm 112 Personeline, TRAC Manisa Şubesi Başkanı Sayın Serkan EREN ‘e ve bizleri yanlız bırakmayan tüm gönül dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.