ATTDER Çorum’da Yeni Yönetim Görevde

Öncelikle; 29.12.2017 tarihinde Sungurlu Devlet Hastanemize ait ambulansımız, Çorum sevki dönüşü koparan mevkiinde kazaya karışmış, kaza sonucunda Sağık Memuru ’’ Mehmet Akif AKBAŞ ‘’ görev şehidi olmuştur. Attder Çorum İl Yönetimi olarak, Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve bütün sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz. Yaralanan arkadaşlarımız Elif Çırakoğlu ve Servet Kesekler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha böyle kazalar ve acılar yaşanmaması temennisinde bulunuyoruz.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği Çorum İl Başkanlığı olarak titizlikle yürütmüş olduğumuz yönetim çalışmalarımız tamamlanmıştır. Yeni dönemde oluşturulan yönetim kurulumuzla birlikte, Çorum’da bulunan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerinin tüm sorunlarının yakınen takipçisi olup, gerekli mercilere ileterek çözüm arayışı içinde olacağız. Yenilenen ve gelişen tıp dünyası içerisinde, mesleki gelişim amaçlı eğitimler düzenleyerek, işimizi en doğru şekilde yapmaya devam edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımızın birlik beraberlik ve dayanışmalarının en üst seviyeye ulaşabilmesi adına, sosyal organizasyonlar, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek sık sık bir araya geleceğiz. ATTDER ÇORUM olarak, meslektaşlarımızı ilgilendiren bütün konular başta olmak üzere, ülkemiz ve dünya gündemiyle alakalı bütün konuları dikkatle takip ederek, gündeme dair eleştirilerimizi, çözüm önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.

Amacımız sağlık çalışanlarının yararına çalışmak, eksik kalan yerleri tamamlayabilmektir.
Sağlık çalışanlarının yararına yapılan projelerde, hangi sivil toplum örgütü, hangi sendika olursa olsun ilk alkışlayan ATTDER ÇORUM olacaktır. Derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir! Üzerimize düşen ne olursa seve seve elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Meslektaşlarımızı hiçbir platformda yalnız bırakmayacağız. Oluşabilecek herhangi bir haksızlıkta diklenmeden dik duruşumuzla doğruyu haykıracağız. Sadece mutlu günlerde birlikte değil, zor günlerde birbirimize omuz vererek bütün sıkıntıların altından kalkacağız. Misyonumuz ve vizyonumuz gereği olarak, her zaman omuz omuza, hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Meslektaşlarımız adına ve lehine önemli çalışmalar yapmaya çalışacağız.
Yeni yönetim listemizi, değerli sağlık çalışanlarımıza ve değerli kamuoyuna saygılarımla sunarım.
Acil Tıp Teknisyenler Derneği Çorum İl Başkanı
Can KARGIN

ATTDER ÇORUM İL YÖNETİM KURULU
Başkan: Can KARGIN
Arge & Teşkilatlanma Başkan Yardımcıları
-Murat SİREM
-Serdar TÜRKMEN
Soyal İşler ve Sorumluluklar Başkan Yardımcıları
-Elif UZUN
-Şerife ÖZKÖSE
Eğitim ve Öğrenci İşleri Başkan Yardımcıları
-Ahmet KUYUCU
-Mücahit KÜRKAYA
Mevzuat ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcıları
-Mustafa KÜTÜK
-Murathan TEKMEN
Basın Yayın ve Sosyal Medya Başkan Yardımcısı

Engin KURNAZ

Paylaş