ATTDER’den Hastane Sağlık Personellerine Eğitim

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Osmaniye İl Başkanlığı tarafından Osmaniye Kadirli Özel 7 Mart hastanesinde görevli sağlık personellerine “Temel Yaşam Desteği, CPR ve Endotrekeal Entübasyon Eğitimi” verildi.

Eğitim ATTDER Eğitmenleri Genel Başkan Yardımcısı Süleyman YILDIRIM ve Osmaniye İl Temsilcisi İlyas YILDIR tarafından verildi.

ATTDER İl Temsilcisi İlyas YILDIR yaptığı açıklama da ATT DER’i kurduğumuz 2006 yılından beri meslektaşlarımızın mesleki gelişimini çok önemsiyoruz. Bizler birer marangoz gibi yaptığımız yanlışı malzeme değiştirerek düzeltemeyiz, çünkü bizim malzememiz insan. Bu sebeple halkımıza sağlık hizmeti sunarken sağlık çalışanlarının mesleki anlamda donanımlı olması gerekmektedir. İşte bu amaçla Türkiye’nin dört bir yanında dernek olarak mezuniyet sonrası eğitimler düzenliyoruz dedi.

YILDIR , Bugünde çok önemli üç konuda sağlık personellerimize eğitim verdik.Bu tarz eğitimler aralıksız bir şekilde devam edecektir dedi. Eğitim Katılım Belgesi ve Plaket Taktimi ile son buldu.