ATT DER Çanakkale’de Paramedik Mesleki Beklentileri ve Sorunları Programı Düzenledi

ATTDER Çanakkale İl Başkanlığı Paramedik Bölümü Mesleki Beklentileri ve Sorunları Programı Düzenledi

05 Aralık 2018 tarihinde Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine yönelik 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle “İlk ve Acil Yardım Teknikerlerinin Mesleki Beklentileri ve Sorunları” programı düzenlendi.
Programa Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Genel Başkanı Selçuk EVREN, Çanakkale İl Başkanı Sabri ÖZER ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet GÖSE katılmış olup etkinlikte yapılan sunumların ardından öğrencilerimizin soru ve görüşleri değerlendirilmiştir.

Bu interaktif programın düzenlenmesinde emeği geçen ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alper AKÇALI, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ÇAKICI, Tıbbi Hizmetleri ve Teknikler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Akın ÇAYIR ve İlk ve Acil Yardım Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim UYSAL’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.