RESÜSİST 2019 | Adana İçin Yerinizi Ayırtın

Değerli Meslektaşlarımız;

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği ve Çukurova Üniversitesi işbirliği ile 16 Mart 2019 tarihinde Adana’da düzenlenecek olan” 5. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu”na sizleri davet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Günümüzde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmeler sağlık çalışanlarının eğitiminde ve mesleki gelişimlerini sürdürmede doğru stratejilerin multidisipliner bir anlayışla uygulanmasını zorunlu kılmaktadır. Bu amaçla çalışma hayatında iş birliği yapan paydaş kurumların bütüncül bir anlayış ve işbirliği içerisinde gerçekleştireceği bu bilimsel şölenin ülkemiz sağlık sistemine önemli katkılarda bulanacağına inanıyoruz.

Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan sempozyumda; farklı kültür ve coğrafyalardan harmanlanan bilgi ve deneyimlerinin paylaşılarak ülkemizde Acil Sağlık Sisteminin gelişimine katkıda bulunmayı, yaşadığımız sorunlara karşı da ortak aklı hakim kılmayı hedefliyoruz.

İzmir, İstanbul, Batman ve Diyarbakır Resüsist sempozyumlarının ardından; coğrafi konumu, iklimi, kültürel değerleri, efsane yemekleri, akdeniz ikliminin sıcak insanları, Taş Köprüsü, Tarihi Tren Garı, Varda Köprüsü ve karnavalları ile renkli şehrimiz Adana sizleri bekliyor.

Sevgi ve Saygılarımla…

Abdullah BALTACI

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Y.K. Başkanı

SEMPOZYUM SİTESİ: www.resusitasyon.net

SEMPOZYUMA KAYIT İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÜYE – ÖĞRENCİ: 75.00 TL
DİĞER KATILIMCI : 100,00 TL

Tarih: 16 Mart 2019, Cumartesi
Yer: Adana Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi

Sempozyum Sekreterleri

0 535 265 94 03
Mukkades TÜMENCİ

0 553 487 58 66
Sultan KORKMAZ DÜZLER

0 553 187 20 52
Süleyman YILIDIRM

0 537 021 22 09
Fidan KURT

Paylaş