ATT DER Denizli’den Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası

ATTDER Genel Merkezi’nin başlattığı, ‘Hayat Veren Ellerden Şifa Bekleyen Yüreklere’ Kan Bağışı Kampanyamız Çerçevesinde 23 OCAK Çarşamba Günü ATTDER Denizli İl Başkanlığı ve Kızılay Denizli Şubesi işbirliği ile Kızılay Çınar Kan Alma Biriminde Kan ve Kök Hücre Bağışı Etkinliği Düzenlendi.

Düzenlediğimiz etkinliğimize çok sayıda meslektaşımız ve vatandaşımız katılım göstermiştir. Gün sonunda ATTDER Genel Başkan Yardımcısı Sayın Kazım BOYACIOĞLU “Kış aylarında kan stoklarında yaşanan azalma nedeniyle Kızılay Genel Merkezi tarafından yapılan ‘Acil Kan Bağışı’ çağrısı üzerine Derneğimizce harekete geçerek 2 yıl önce ‘Hayat Veren Ellerden, Şifa Bekleyen Yüreklere Kan Bağışı Kampanyası’nı başlattık. Kan bir gün değil, her gün ihtiyaçtır; bizde bu ihtiyaca binaen kampanyamızı süregenleştirerek, tekrarlarını düzenlemeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Kızılay tarafından ülkemizde her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç olduğu verileri paylaşıldı. Bu bir toplum sorunudur, ancak birlik olarak aşılabilir. Bugün buraya birçok meslektaşımız ve birçok vatandaşımız katıldı.Bu sayede çok güzel bir bağış rakamına ulaştık. Bu da birlik olabildiğimizin en güzel göstergesidir. Öncelikle bu birlikteliğe vesile olan Denizli İl Başkanımız Yaşar BADEM’e, Denizli İl Yönetimimize, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.