ATT DER Hatay İl Başkanlığı İle Antakya Amerikan Dil Kültür Okulları Arası % 50 İndirim Anlaşması Yapıldı

ATT DER olarak meslektaşlarımızın mesleki gelişimi yanı sıra ulusalarası literatürleri takip edebilmesi, veya kişisel gelişimine yönelik çalışmalar da yürütmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda ATT DER olarak; “ Şimdi İngilizce öğrenme zamanı” diyoruz.

Meslektaşlarımızın uygun şekilde İngilizce eğitimi alabilmesi için Türkiye genelinde ve yurtdışında temsilcilikleri olan, her yıl 1.000.000 civarı öğrenciye ulaşan, Türkiye’nin ve Dünya’nın en yaygın dil okullarından birisi olan Amerikan Kültür Dil Okulları ile ATTDER üyelerine ve üye yakınlarına özel % 50 gibi ciddi bir indirim anlaşmasını tamamladık.

Türkiye’de sadece Markalar Birliği Amerikan Kültür® Eğitim Kurumları’na bağlı A.K. (Amerikan Kültür®) ve A.C.A. (American Cultural Association) Yabancı Dil Kursları size uluslararası denkliğe sahip İngilizce yeterlilik belgesi verebilir. Amerikan Kültür® Eğitim Kurumları 2012.R006 sayılı Avrupa Birliği kararı ile sizlere bütün Avrupa’da geçerli yabancı dil eğitim belgesi verme hakkına sahiptir bu anlamda kurumsal bir firma ile çalışmayı planladık.
Alınacak eğitim saatlerine ek olarak Speaking Club(Konuşma Kulübü), Vocabulary Club(Kelime Kulübü, Grammer Club (Dil Bilgisi Kulübü) ve Movie Club (Film Kulübü) gibi sosyal Club’ler ile dil öğrenirken aynı zaman da ücretsiz olarak bu etkinliklerden de faydalanabileceksiniz.

ATT DER İletişim numarası ile iletişime geçip oluşturulacak olan 5-10 kişilik eğitim gruplarına özel indirim de yapılacak olup, kredi kartı ve taksit imkanı sağlanacaktır.

Tüm üyelerimize hayırlı olsun…

Paylaş