Muğla İl Başkanlığımız tarafından ”Temel EKG ve Aritmi Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanlığımız tarafından ”Temel EKG ve Aritmi Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’ndaki eğitime Muğla’da görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri, Paramedikler ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Paramedik öğrencileri olmak üzere 85 kişi katılım sağladı .

Eğitimi düzenleyen Muğla Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Başkanı Faruk Tayfun Çalışkan 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında her yıl farklı etkinlikler düzenlediklerini , bu yıl da Temel EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi düzenlediklerini söyledi.

Çalışkan “ Öznesi yaşam kurtarmak olan bir mesleğin fertleri olarak son derece kutsal bir görevi ifa etmekteyiz . Hayat kurtarmanın ekip işi olduğu bilinciyle ömrünü yaşam kurtarmaya adamış sevgili meslektaşlarımın ve meslektaş adayı sevgili öğrencilerimizin 22-28 Mart ATT ve Paramedik haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.

Temel EKG ve Aritmi yönetimi eğitimine katılan değerli meslektaşlarıma , Eğitmenimiz Paramedik Süleyman Yıldırım’a ,Sponsorluk desteği için Muğla Sağlık-Sen Şube Başkanlığına ve Telefonla arayarak haftamızı kutlayan , yanımızda olamadığı için üzgün olduğunu fakat gönlünün bizlerle olduğunu dile getiren Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural Bey’e en içten şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. “ dedi.

Paylaş