Altın Ambulans Doç.Dr.Ali EKŞİ’e Takdim Edildi

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 23 Mart 2019 Tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel’de 6.Altın Ambulans Ödül Töreni gerçekleştirilmişti.

Paramedik Mesleğinin ilk akademisyenlerinden ve ilk Doçent Dr. Unvanını alan İzmir Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali EKŞİ’ Acil Sağlık Hizmetleri ve Paramedik mesleğine yapmış olduğu değerli katkılardan dolayı Onur Ödülüne layık görülmüş, yoğunluğu nedeni ile törene katılım sağlayamamıştı.

ATT DER Genel Başkan Yardımcısı Erkan DEDE ve ATT DER İzmir İl Başkanı Kubilay YILMAZ tarafından İzmir Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek okulunda Sayın Doç. Dr. Ali EKŞİ’e Altın Ambulans Ödülü Takdim edildi.

Paylaş