ATT Günü İstanbul’da Coşkuyla Kutlandı

ATT Günü İstanbul’da Coşkuyla Kutlandı

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri haftası etkinlikler kapsamında 24 Martta İstanbul ATTDER temsilciliğinin hazırlamış olduğu kutlama yemeği meslektaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızın katılımıyla tam da hakkettiği güzellikte kutlandı.

Birlik ve beraberliğin oluşturduğu tablo takdire şayandı.112 Acil Servis,özel ve kamu hastanelerinin vazgeçilmez konumunda ki arkadaşlarımızın ortak bir payda da buluşarak,yorucu maratona kısa bir mola verip,yoğun iş stresini bu coşkulu gecede doyasıya eğlenerek atmaları,bizlere amaçlarımızdan birini daha gerçekleştirmenin haklı mutluluğunu yaşatmıştır.

Acil Tıp Teknisyenleri gününün mimarı ATTDER genel başkanı sayın Yaşar GÖKBAYRAK yaptığı konuşmada mesleki sorunlarımızın ancak birlik ve beraberlik çatısı altında çözülebileceğine değinmiş,kutlamalara olan ilgiden dolayı tüm meslektaşlarına teşekkürlerini sunmuştur.
Geceye katılarak bizleri yalnız bırakmayan İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı sayın Niyazi ÖZÜÇELİK sistemin tamamına yayılan Acil Tıp Teknisyenlerinin mesleki önemine vurgu yapmış,çalışmalarımız da ki memnuniyeti övgü dolu sözlerle dile getirmiştir.
Ayrıca gecede Van ili ve çevresinde meydana gelen depremde fedakârca görev yapan doktor,att,paramedik ve sürücülere göstermiş oldukları duyarlılık ve çalışmalarından dolayı Acil Tıp Teknisyenleri Derneği olarak teşekkür belgesi verilmiştir.

Bizde ATTDER İstanbul İl Temsilciliği olarak; bu güzel geceye katılarak yaşanan heyecan ve coşkuya ortak olan tüm yöneticilerimize,meslektaşlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza;
Gecenin reklam sponsorluğunu yapan Türk Acil.Net ve MediHaber.Net‘e Vaka çalışması sırasında 112 kıyafetleri sponsorumuz İBA Medikal‘e, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sağlık-sen ve Emphaire Saç Ekim Merkezi’ ne sonsuz teşekkürlerimizi sunar ,başarılarının devamını dileriz.

Attder İstanbul İl Temsilcilerinden
Şerife Katırcıoğlu

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir