Hatay EKG Eğitimi ve Gezi Proğramı

ATTDER HATAY EKG EĞİTİMİ VE GEZİ PROGRAMI

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği olarak medeniyetlerin buluşma noktası Hatay’da EKG eğitimi düzenliyoruz. 24 Temmuz 2010 tarihinde Acil Tıp Uzmanı Dr. Aydın Deniz KARATAŞ hocamız tarafından verilecek olan eğitimin ardından 25 Temmuz 2010 tarihinde Medeniyetlerin buluştuğu şehir Antakya da yapılacak olan gezi programı ile 2 günlük etkinliğimiz son bulacaktır.

Eğitim düzenleyeceğimiz Antakya hakkında bilgi vermek istersek; Dünyanın en eski yerleşim birimlerinden olan Antakya, bütün dinleri, kültürleri bir arada barındıran bir şehirdir.

Birçok çağa, savaşa, olaya karşı dimdik ayakta kalarak direnen Antakya, bu kültür mozaiği içinde bugünlere kadar gelerek kendini kanıtlamıştır. Eski çağlarda dünyanın ikinci büyük şehri unvanına sahip olan Antakya, şu anda da kendi çapında gelişmiş bir şehir konumundadır.

Eski tarihlerden günümüze kadar gelen tarihi eserler, Asi Nehri, sokaklar ve caddeler dile gelse, o eski Antakya’yı harika bir şekilde dillendirirdi. Müslümanların, Hıristiyanların, Yahudilerin ve başka dinlere, mezheplere mensup insanların bir arada yaşayarak, hiçbir prokovasyona yenik düşmeden bugünlere kadar barış, kardeşlik ve huzur içinde gelmesi, dünyada verilecek en güzel örneklerden birisidir. Çağlar içinde korunan bu çizgiyle Antakya, tarihteki en güzel yerini almıştır.

İşte tarih de önemi olan bu şehirde düzenleyeceğimiz EKG eğitimine katılmak isteyen Acil Tıp teknisyeni, İlk ve Acil Yardım Teknikeri ve isteyen herkesin İl temsilcimiz Osman Nuri KUNDAKÇI ile iletişim kurması ve ÖN KAYIT yaptırması gerekmektedir kontenjan sınırlıdır.

Osman Nuri KUNDAKÇI
Attder Hatay İl Temsilcisi
GSM: 0530 353 51 93
e-posta: [email protected]

Eğitim Facebook Etkinlik sayfası : http://www.facebook.com/event.php?eid=125212610844085

Eğitime katılmak isteyenlerin öncelikle Acil tıp teknisyenleri derneğine üye olmaları gerekmektedir.

Dernek üyeliği için gerekenler; http://www.attder.org.tr/default.asp?L=TR&mid=293

Eğitime katılmak isteyen fakat derneğe üye olmayanlar ise; yukarıdaki adreste yazan gerekli işlemleri yaparak üye olabilir veya eğitim sırasında Hatay’da dernek yetkilisi tarafından üyelik işlemi yapılır. Attder’e üye olmak istemeden eğitime katılmak isteyenler 45 TL yıllık üyelik aidatını ödemesi gereklidir.

Konaklama için dışarıdan gelen katılımcılara Antakya öğretmenevinden yer ayırtılacaktır. İl temsilcimiz, Attder yönetimi ve isteyen tüm katılımcılar öğretmenevinde konaklayacaklardır.

..::: 25 Temmuz 2010 Planlanan gezi :::..

Dünya’nın en iyi 2. Mozaik Müzesi Antakya Arkeoloji müzesi gezisi

Tarihi Hatay sokakları

Antakya Kapalı Çarşı

Habib-i Neccar Cami

St. Pierre Kilisesi

Harbiye ( Öğle Yemeği)

Titus Tüneli

Samandağ Çevlik sahili

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir