Kahramanmaraş Temsilciliğimiz Okul Ziyaretlerinde Bulundu

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Kahramanmaraş   İl Başkanımız Hakan ESKİOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri  çalışmalarına bu kez de Kahramanmaraş Nezihe Öksüz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  ve Özel Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ni  ziyaret ederek devam etmiştir.

İlk önce Okul İdarecileriyle görüşülerek  Acil Tıp Teknisyenlerinin Acil Sağlık Sisteminde önemli bir konuma sahip olduğunu  belirterek Derneğimiz ve çalışmalarımız hakkında bilğiler verildi. Acil Tıp Teknisyeni  bölümünde okuyan öğrenci arkadaşlarımızla  bir araya gelerek onların teorik-pratik eğitimleri  ve mezun olduktan sonraki memuriyetleri  ile  ilğili tüm soruları cevaplanarak bunlarla ilgili bilgiler verildi.

Okul ziyaretlerinde Mesleğimizin değerini ön plana çıkartarak ,Uzaktan Eğitimle Acil Tıp Teknikerliği,Erken Emeklilik ,Her Okula Bir Acil Tıp Teknisyeni  Atanması ve Lisans Hakkı olmak şartı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verikdi. Okul idarecileri ve Acil Tıp Teknisyenleri arkadaşlarımız ziyaretlimizden dolayı çok memnun olduklarını ve böyle bir derneğin hem okuyan hemde çalışanları motive ederek mesleklerine daha çok sahip çıkmak için bir

Fotoğraflar için tıklayınız

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir