Tekirdağ 112 Çalışanları Riskli Birimi Kutladı

Acil Tip Teknisyenleri Derneği Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Tekirdağ 112 Moral Gecesi büyük bir coşkuyla kutlandı. Riskli birimi kutlayan ilk il olan Tekirdağ 112 çalışanları Moral Gecesinde riskli birimin mimarı ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak’ı ağırladı.

Fotoğraflar için tıklayınız

Moral Gecesine ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak,Tekirdağ İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Demet Atasever,Sağlık Sen Tekirdağ İl Başkanı Yunus Doğan,gecenin sponsonsorluğunu üstlenen Özel Çorlu Şifa Hastanesi Tıbbi Hizmetler Direktörü Remzi Karaca ve Hastane Müdürü Yaşar Çekiç ve Tekirdağ 112 çalışanları katıldı.Gecede bir konuşma yapan ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesiyle neticelenen riskli birim sürecini Tekirdağ 112 çalışanları ile paylaştı.ATT DER İl Temsilcisi Yusuf Ziya Erol’a organizasyon için teşekkür eden Gökbayrak “Riskli Birim hakkını elde ettik ama bu yeterli değil;sıra 5510 sayılı kanunda belirtilen riskli meslek grupları arasında yer alarak erken emeklilik hakkını elde etmekte.Bunun için bütün 112 çalışanları kenetlenmelidir.” dedi.

Gecede yapılan sürpriz çekiliş 112 çalışanları arasında heyecanlı anların yaşanmasına sahne oldu. Yapılan çekiliş sonrasında Diz Üstü Bilgisayar, Tablet Bilgisayar ve Fotoğraf Makinesi sahiplerini buldu.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir