ATT Aliye Akar’ı Ambulans Kazasında Kaybettik

AMBULANS KAZASI ‘’ACİL TIP TEKNİSYENİ’’ HAYATINI KAYBETTİ

BAŞIMIZ SAĞOLSUN…!

Adana il temsilcimizden aldığımız bilgiye göre; Adana Kozan 112 Acil Yardım Ambulansı Kaza yaptı. Kozan Devlet hastanesinden alınan iki hasta İbrahim Akar ve bir asker Adana Numune hastanesine götürülürken yolda sollama esnasında kamyonla çarpışması sonucu sürücü Acil tıp teknisyeni Aliye Akar hayatını kaybetti.

Kazada sürücü Att Aliye Akar hayatını kaybederken, arka kabinde bulunan Acil tıp teknisyeni Fatma Ünaldı ve Acil tıp teknikeri Aynur Otağ yaralandı. Hasta İbrahim Akar ve askerimiz de hayatını kaybetti.

Yaralanan arkadaşlarımız Adana Başkent Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Acil tıp teknisyeni Fatma Ünaldı’ da vücudunun çeşitli yerlerinde ödem, kafa travması, omurilik yaralanması Acil tıp teknikeri Aynur Otağ’ın dalak rüptürü geliştiği ve durumlarının kritik olduğu hayati tehlikeyi atlatamadığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Hayatını kaybeden görev şehidimiz Acil tıp teknisyeni Aliye Akar’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

ACİL TIP TEKNİSYENLERİ DERNEĞ

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir