Tekirdağ İl Başkanlığımızdan Şube Müdürü Ziyareti

ATTDER Tekirdağ İl Başkanlığı heyeti olarak Tekirdağ  Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer SOYKIRLI makamında ziyaret edildi.
ATT DER hakkında kısa bir sunum yaptıktan sonra acil sağlık sistemi hakkında gündeme ilişkin konular konuşuldu.22 mart Acil Tıp Teknisyenleri günü programı için Tekirdağ’da yapılacak olan  faaliyetlerden Tekirdağ  İl Sağlık Müdürlüğünden desteklerini istedi .Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer SOYKIRLI ellerinden gelen desteği verebileceklerini söyledi.

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer SOYKIRLI, İl Sağlık Müdürümüzün onayıyla bu tür organizasyonları her zaman destekleyeceklerini verebileceklerini ifade etti.

Ayrıca heyetimiz başta acil tıp teknisyenlerinin mezuniyet sonrası eğitimi olmak üzere, sağlık meslek liseleri ziyaretleri, halkın 112 ve acil sağlık hizmetleri hakkında bilgi ve bilinçlendirilmesi açısından ortaklaşa ilk yardım programları konusunda ortak protokol için görüş alındı. Acil tıp teknisyenlerinin sorunları düşünceleri hakkında bilgi verildi.

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Sayın Zafer SOYKIRLI Tekirdağ  İl  Başkanlığı heyetimizin  yapmış olduğu ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirtti.

Haberin Fotoğrafları için tıklayınız

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş