ATTDER İstanbul İl Başkanlığımızdan Kurum Ziyareti

Acil tıp teknisyenleri derneği İstanbul İl Başkanlığı kurum ziyaretlerine devam ediyor. Yeni teşkilat yapısının ardından girilen yeni dönemde hazırlanan 2013 yılı faaliyet raporları hakkında görüş, destek ve tecrübelerini almak amacıyla Acil Sağlık Hizmetleri Anadolu yakası Şube Müdürü Sayın Dr. Neslihan BÜYÜKMURAT ve Anadolu yakası Başhekim Yrd. Sayın Dr. Aytekin CERAN’a ziyarette bulunuldu. Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşme de bazı sistematik sorunların çözümüne ilişkin konular derneğimiz tarafından hazırlanan projelerle kendilerine sunuldu. Engin tecrübelerinin ışığında atılacak adımların aşamaları anlatıldı. Sayın yöneticilerimizin yarar sağlayacak her türlü çözüm önerisine sıcak baktıklarını belirtmesi biz çalışanlarını mutlu etmiştir.

İlerleyen süreçte yapılması planlanan sosyal ve bilimsel çalışmalar tüm detaylarıyla sunulup, değerli görüş ve katkılarının bizlere güç vereceği belirtildi. Çalışmalarımızdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Şube Müdürümüz Sayın Dr. Neslihan BÜYÜKMURAT ‘’idari ve yönetsel yapı olarak bundan sonra ki tüm projelerimize destek vereceklerini, sistemin büyük çoğunluğunu oluşturan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişim ve başarısına katkı sağlamak amacıyla ortak çalışmalarda memnuniyetle yer alacaklarını’’ belirttiler. Yıllardır yaptığı çalışmalar, azmi ve başarıları herkesçe bilinen,112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemli ismi Başhekim Yrd. Sayın Dr. Aytekin CERAN ise ‘’sistemin genç ve dinamik kadrosunu oluşturan acil tıp teknisyenlerinin çalışma alanlarında yaşadıkları sıkıntıların çözümüne ilişkin atılacak her adıma yürekten destek vereceklerini, fakat bu çözüm aşamasında, dernek ve yönetim bazında yapılan çalışmaların yanı sıra herkesin bireysel olarak çaba göstermesinin ortak payda da buluşma adına başarı sağlayacağını’’ dile getirdi.

Bizde Acil Tıp Teknisyenleri Derneği İstanbul İl Başkanlığı olarak; 112 Acil Sağlık Hizmetleri başta olmak üzere tüm yönetim kadromuza çözüm odaklı verdikleri destek, temenni ve görüşlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

Haberin Fotoğrafları için tıklayınız

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]