ATT DER’den Ankara Sağlık Müdür Yardımcısına Ziyaret

ATT DER Ankara İl Başkanı Kadir Ay Ankara Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nurten Gürdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlama Programı hakkında görüş alışverişinde bulunurken aynı zamanda Ankara 112 de görev yapan Acil Tıp Teknisyenlerinin sorunları iletildi.

ATT DER Ankara İl Başkanı Kadir Ay, Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilecek 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü kutlama programı hakkında bilgi vererek yapılacak olan organizasyonda Ankara Sağlık Müdürlüğünün desteğini istedi. Sürücülük yapan Acil Tıp Teknisyenlerinin yaşadığı kasko ve hasarın bir bölümünün personele yansıtılması sorununu da dile getirerek bu konuların çözüme kavuşturulmasını talep etti. Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nurten Gürdoğan “Acil Tıp Teknisyenlerinin ambulans sürücülüğü görevini yapmasını önemsiyoruz. Ambulans sürüş eğitimleri düzenli olarak yapılmaktadır ve bu konuda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemleri alıyoruz. Ambulanslara kasko yapılması için sigorta şirketleri ile görüşmeler sürmektedir. Kısa süre içerisinde bu çalışmalar tamamlanacaktır. Sürücülük yapan acil tıp teknisyenlerinin mağdur olmamaları için gerekli desteği veriyoruz.22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlama programı için de gerekli desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyaret, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nurten Gürdoğan, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ayşegül Yapalı, İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Haki Türkdemir, Koordinatör Murat Çetinsoy ve diğer idare personeliyle ATT DER Ankara İl Başkanı Kadir Ay’ın fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Paylaş