ATTDER Kayseri İl Başkanlığından İstasyon Ziyaretleri

Kayseri Yönetimi Kuurulu Başkan Enes Erken Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yrd. Süleyman Bozdemir Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmet Çelebi Merkez 12 No’lu ve 6 nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret edildi.

Ekip tarafından sıcak karşılanan arkadaşlarımız derneğimizin faaliyetleri hakkında Acil Tıp Teknikeri, Acil Tıp Teknisyeni ve Sürücü Acil Tıp Teknisyeni arkadaşlarımıza bilgi verdi.

Derneğimizin kuruluşu, bugüne kadar neler yaptığı şu anda neler yapmakta olduğu, neler yapmayı planladığı ve desteğimizle neler yapabileceği, üye olarak destek olmamızın üyelik ücretiyle yeterli olmayacağı bu bilincin ve bu davanın farkına varılması gerektiğini ekmek teknemiz olan mesleğimize sahip çıkmamız gerektiğine dair bilgiler ekibe aktarıldı.

KAYSERİ EKG EĞİTİMİ

 

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş