ATT DER Ankara İl Başkanlığı Vali Yardımcısını Ziyaret Etti

ATT DER Ankara İl Başkan Yardımcısı Kadir Ay ve Yönetim kurulu üyeleri Ali İhsan Karaca, Nurcan Göker’den oluşan bir heyet Ankara vali yardımcısı Mehmet Oduncu’yu makamında ziyaret etti

İl başkanı Kadir Ay ; 112 sisteminde ve hastane ortamında çalışan acil tıp teknisyenlerini ve ambulans ve acil bakım teknikerliği hakkında kısa bilgi verdi. 112 acil sağlık sisteminin önemini ve 10 yıllık dönemdeki acil sağlık hizmetlerindeki olumlu değişiklikleri vurguladı.

22 Mart acil tıp teknisyenleri günü ve haftasında kutlama programı devetini ve yapılacak etkinlikler hakkında vali yardımcısına bilgiler verildi.Vali yardımcısı Mehmet Oduncu “acil tıp teknisyenleri derneği olarak yapmış olduğumuz ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ett. Mesleğinize ve dernegin çok iyi bir şekilde ifade edildiğini belirten Oduncu, 112 acil sağlık hizmetlerinin öneminden bahsederek insan hayatının çok önemli olduğunu vurguladı. Ziyaret çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş