Niğde’de Gece ATT’lerin Gecesi

22 Mart Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de Acil Tıp Teknisyenleri günü olarak kutlanıyor. Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Niğde şubesinin verdiği akşam yemeğinde ATT ler ile bir araya geldi.

Hem günlerini kutlamak hem de yoğun iş stresinden uzaklaşmak adına toplanan teknisyenleri İl Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan, Sendika Başkanları ve 112 Çağrı merkezi Başhekimi Dr. Bayram Doğan’da arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Yemek sonrası günün anlamına binaen konuşma yapan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Ayhan: ”Mesleğimizin kutsallığına inanarak Acil Tıp Teknisyenlerini tanıtılması, resmi olarak temsil edilmesi ve geliştirilmesi hedefiyle hareket ediyoruz”dedi.

İçinde bulundukları mesleğin riskini de değinen Ayhan; “ATT leri her zaman ön plana çıkarılmasını ve tanıtılması gerektiğini savundu. Acil Sağlık sisteminde 50 bin acil tıp teknisyeni ve 17 bine yakın yetişen öğrenciyle birlikte mesleğin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizin elinizde” diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan konuşma ve yenen akşam yemeğinden sonra eğlenceye başlayan ATT ler çalınan müzik eşliğinde oyunlarla geceye son verdi.

Paylaş