Ankara ATT Günü Etkinlikleri Değerlendirmesi

22 mart başkent programımız Anıtkabir ziyaretimizle başlamış olup Mozaleye çelenk koyma, Saygı duruşu Anıtkabir defterinin yazılması ve müze gezisiyle devam etmiştir. Anıtkabir ziyaretinde heyetimizde 112 acil sağlık çalışanları, sağlık meslek lisesi öğretmenleri ve öğrencilerimiz de eşlik etmiştir.

22 mart etkinliği kapsamında Ankara Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği ve derneğimizin katkılarıyla olay yeri yönetimi ve vaka çalışması senaryosu yapılmıştır.

Yapılan çalışmada hedefimiz emniyet kemerinin kullanımının önemi, ilk yardım ve ilk yardımcının önemi ve ambulansta görev alan profesyonel kişilerin ulusal basınında çağırılarak kamuoyuna doğru ve şeffaf bilginin aktarılması adına yapılmış bir çalışma olmuştur. Vaka Çalışma Haberimiz için Tıklayınız

22 mart acil tıp teknisyenleri gala yemeğimiz Ankara Dedeman otelinde tüm acil sağlık hizmetleri çalışanlarıyla büyük bir coşkuyla kutlanmıştır. Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Ali Coşkun gecede bizleri yalnız bırakmamış gala yemeğinde açılış konuşması yaparak bizleri onurlandırmıştır. Derneğimiz ve tüm sağlık çalışanları adına kendilerine çok teşekkür ederiz.

Vaka çalışmasında yöneticilerimizden desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürü Dr. Seracettin ÇOM’a, Ankara Sağlık Müdür Yardımcısı Nurten GÜRDOĞAN, Başhekim Dr.Derya ÖZKAYA’ya, Başhekim Yardımcısı Dr. Gülay ÖNEN teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Olay yeri vaka çalışmasında görev alan sayın Dr. Ali ŞANLI, Prm:Hasan Basri Kızıldağ, Att.Ali İhsan Karaca, Att Ertuğrul Yıldız, Prm.Gülçin Çelik, Att.Nurcan Göker, Att Rıfat Cerit, Prm. Cevat Türedi, Att Çilem Çatalbaş, Att Mahmut Uzun aözverili çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürler dileriz

22 mart etkinliklerinde maddi manevi olarak desteklerini sunan yanımızda olan sponsorlarımız; Optimum Outlet AVM, Sayın Süleyman Sayın’a, Lokman Hekim Hastanesi yönetim kuruluna, Medikus kohler sayın Adnan Demirel’e Sağlık Sen Genel Merkezine, Türk Sağlıksen 1 Nolu Şubeye teşekkürlerimizi sunarız.

Paylaş