ATTDER Bolu’dan İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Bolu İl Başkanı Derya Güler, Ersin Irmakli, Canan Koçan, Süleyman Akkan ve Seda Ünal ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ve Müdür yardımcısı Dr Bülent Kızıldağ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ATTDER Bolu olarak yapılan çalışmalar, gerçekleştirilmek istenilen faaliyetler, Bolu’da çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar, eğitimler, diğer kuruluşlarla bir arada çalışmalarda ortak hareket etme, hastanelerde beklemenin azaltılması ile ilgili konuları dile getirildi.

Görüşmede; ATTDER Bolu İl Başkanı Derya Güler; “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Bolu’da çalışan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık acil tıp teknisyenlerinin acil sağlık sistemindeki önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

İl Sağlık Müdür yardımcısı Dr Bülent Kızıldağ ise, ilimizde yapılan çalışmalarda derneğimize destek olacağını belirtti.