ATTDER 2. İl Başkanları Toplantısını Yaptı

ATTDER 2.İl Başkanları Toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi. ATTDER’İN yeni dönemde izleyeceği yol haritasının, projelerinin ve hedeflerinin görüşülüp tartışıldığı toplantıya tüm Türkiye’den İl Başkanları katıldı.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak yaptığı açılış konuşmasında son dönemde yaşanan gelişmelere vurgu yaparak “22 Mart 2006 tarihinde ATTDER kurulurken misyonumuz Acil Tıp Teknisyenleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasıydı.Sizlerin büyük gayret ve desteği ile bugüne kladar yaptığımız başarılı çalışmalar neticesinde kader bizlere acil sağlık sisteminin bayraktarlığını yapmayı nasip etti.Bugün bizden beklenen ise bu alanda birlik ve beraberliği sağlamamızdır. Sizin bu konudaki görüşünüz önemlidir.Bu kararı hep birlikte vereceğiz.”dedi.

”Meslektaşlarımızın ve sağlık sisteminin sorunlarının çözümü için meslektaşlarımızın enerjisini ülkemizin hizmetine sunduk” diyen Gökbayrak ATTDER’in yol haritasının oluşturulmasında Derneğin tüm karar alma mekanizmalarının katılımını önemsediklerini belirterek İl Başkanları Toplantısı bu amaçla yapılmaktadır dedi.

ATTDER’İN önümüzdeki süreçte neler yapması gerektiğinin sıkça tartışıldığı toplantıda genel sağlık politikaları karşısında da ATT DER’in duruşu değerlendirildi.

il bsk tplantı 3

Paylaş