ATTDER Balıkesir İftar Yemeği Düzenledi

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Balıkesir İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

ATTDER BALIKESİR’in düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde BALIKESİR 112 ailesi biraraya geldi.

Balıkesir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Mustafa Murat AKSOY,Acil Afet Sağlık Hizm.Şube Müdürü Deniz SEZER,İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Ali MUMCU,Balıkesir UMKE Sorumlusu Mehdi ÖNALAN,ATTDER İZMİR İl Yönetimi ve BALIKESİR 112 çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen yemekte birlik beraberlik duyguları pekiştirildi.

Yemek dolayısıyla çeşitli istasyonlardan gelen arkadaşlar sohbet etme imkanı buldu.ATT DER İZMİR İl Yönetimiyle sorunlar ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bizleri kırmayarak organizasyonumuza katılan yöneticilerimize,istasyon çalışanlarımıza ve ATT DER İZMİR İl Yönetimindeki arkadaşlarımıza ATTDER BALIKESİR İl Yönetimi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

İftar Fotoğrafları İçin Tıklayınız

[box type=”info”]
Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
Derneğimize mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]